E duam Shqipërinë si gjithë Europa; Edi Rama, Sali Berisha, Ilir Meta, Lulzim Basha në BURG

Spread the love

Që të bëhet Shqipëria e lirë, e bashkuar, demokratike, e zhvilluar ekonomikisht, e fortë ushtarakisht dhe si tërë Europa atëherë tërë faqezinjtë e politikës; Edi Rama, Sali Berisha, Lulzim Basha, Ilir Meta, Monika Kryemadhi dhe zagarët e tjerë duhet të futen në BURG; secili të denohet për veprat kriminale, sipas Kodit Penal të Republikës së Shqipërisë. SUNDIMI I LIGJIT MBI TË GJITHA! 

Kurrsesi nuk duhet djegur Shqipëria për interesat e agjentëve të Serbisë, Turqisë dhe Greqisë shoviniste! Shqiptarët nuk kanë plumba për shqiptarë; plumbat ruani për armiqtë! 

Zoti e bekoftë Shqipërinë!

BURG FAQEZINJËVE, ZUZARËVE DHE KRIMINELËVE TË KLASËS POLITIKE!

Kastriot BERISHAJ 
Kryetar
KASTRIOTËT E DARDANISË

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *